Plaza del Paz

Plaza del Paz 3

S.I.N.A.C järjesti milenkiintoisen tapahtuman pasilan rauhanaukiolle suununtaina 2.8.2015
Janne Saarion suunitelemat skede kamat yhdistettynä vanhaan klassikkomiljööseen tarjosi vapaata ja rentoa skeittausta koko sunnuntai päivän ajan.
Dj,t soittivat musaaja jengi skeittasi kurbien lisäksi hyppyristä sulkupuomin yli.Rauhan aukion skeittilielosta on väänetty ja puhuttu myös jonkin verrran kaupungin kanssa ja tapahtuman osa ideana oli tuke skeittikiellon poistamista.
Tätä tukevana yksityiskohtana viereisestä asuintalosta tuli isä pientenlastensa kanssakyselemään,että mitäs täällä tehdään ja oli ihmeissään siitä,miksei paikan päällä saa skeitata, koska alue tuntuu muuten niin ankealta ja kolkolta iltaisin. Hän toivoi elämää rauhanaukiolle, ja tuntuisikin että asukkaiden ja skeittajien intressit saataisivat tässä kohdata.
– Skateboarding is not a crimePlaza del Paz 2
https://www.youtube.com/watch?v=5CUT2VIj0HU