Beverly Girl: DNA –musiikkivideo

Halusimme kuvata musiikkivideon koska bändissämme visuaalinen puoli on vahvasti läsnä. Musiikkimme on myös erittäin tanssittavaa joten pyysimme erästä tanssija ystäväämme esiintymään videolla. Videolla halusimme näyttää mistä kaikesta bändissämme on kyse.

 Kuvasimme videon kahdessa eri paikassa. Toisessa kuvasimme pelkästään bändiä ja tanssijaa, toisessa taas isompaa ihmisryhmää. Ensimmäinen kuvauspaikka oli Tytyrin kaivosmuseo Lohjalla. Kävimme kerran tutustumassa paikkoihin ennen kuvausten alkua ja suunnittelimme missä paikoissa kuvataan mitäkin. Kaivosmuseossa kuvattiin enimmäkseen Mariaa (tanssija) sekä laulajaamme Johannaa. Käytimme hyödyksemme kaivoksen tunneleita ja erilaisia työkoneita, jotka mielestämme sopivat tunnelmaan. Kaivoksessa kuvaaminen oli erikoinen kokemus sillä olimme useita satoja metrejä maanpinnan alapuolella. Alhaalla oli niin kylmä että täytyi pukeutua talvivaatteisiin, kuvasimme kuitenkin kesäkuussa.

 Toinen kuvauskohde oli Roska niminen yökerho Helsingin keskustassa. Pyysimme sinne paljon kavereitamme tanssimaan ja hengailemaan jotta saimme oikeanlaisen tunnelman luotua. Kuvaukset kestivät muutaman tunnin ja saimme todella hyvää materiaalia tallennettua. Meillä oli myös oma meikkaaja mukana, kuka huolehti siitä, että kaikki näyttivät mahdollisimman hyviltä videolla.

 Kuvaajamme Eero editoi videon yhdessä kitaristimme Arturin kanssa ja saimme julkaistua sen syyskuussa.