Supertiimin äitienpäiväjuhla Ihanille nuorille äideille

Supertiimi järjesti Sponssi-tuen avulla Äitienpäivä-juhlan nuorille ihanille äideille.  Tarjosimme arjen pelastusta nuorille äideille, Hietanimenkadulla.Äitienpäiväjuhla 2

Tapahtuman avauksen jälkeen meillä oli homeopaattinen ensiapu luento! Yleisön pyynnöstä käsittelimme pari tärkeätä ja yleisimmin lapsiperheissä tarvittua lääkeainetta. Jokainen äiti pääsi lyhyesti  kertomaan mitä hänelle äitiys merkitsee/ kuka on äiti. Nuoret äidit pääsivät tutustumaan toisiinsa ja lapsille oli järjestetty koko tapahtuman ajan kaksi hoitajaa.  Ihanat Nuoret Äidit keskittyivät hierontaan, jota oli tarjolla pitkin tapahtumaa, myös luennon aikana 🙂  Kesään otettiin hennan muodossa jo lähtölaukaus.Äitienpäiväjuhla 3

Tapahtuma on saanut paljon positiivista palautetta ja monet äidit ovat kyselleet seuraavaa tapahtumaa. Tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista ilman Sponssin tukea. Nuoret Ihanat Äidit saivat mausteita, elintarvikkeita ja yhden hajuveden lahjaksi maahanmuuttajataustaisilta yrittäjiltä Hämeentieltä ja yksi oli kannelmäestä. Heitä on yhteensä viisi. Jokainen äiti sai lahjansa Sponssi-tuen avulla, mutta yksinhuoltajaäidit saivat ylimääräisen lahjan.

Tapahtumassa palkitsimme “Vuoden Äiti”- tittelillä Vuoden äitiä!

Äitienpäiväjuhla
Lopuksi pääsimme nauttimaan Bollywood tanssista ja osa äideistä lähti rohkeasti tanssiin mukaan!
Ylimääräiset ruoat pakattiin äideille matkaan.

Kyllä oli loistava tapahtuma.

Kiitos Sponssi!