View

Vuokrasimme videota varten studiotilan kaapelitehtaan vierestä, joka kulkee nimellä tk8.  Tämän lisäksi vuokrasimme valo- ja kuvaustarvikkeet kinosfilmiltä, joka sijaitsi aivan tk8 studion vieressä. Rekvisiitan kuten naamarit hankimme erinäisistä pilailupuodeista ja maalasimme ne spraymaaleilla vihreäksi. Kuvaukset kestivät noin 8- tuntia ja kuvaustiimimme koostui noin 5 henkilöstä, joista kaikki olivat ystäviämme. Kuvaukset sujuivat ilman ongelmia ja kaikilla tuntui olevan erittäin hauskaa.

Juoni:

Musiikkivideon ideana oli luoda kontrastia ja rauhallisuutta isosti tuotetulle kappaleelle. Kappale käsitteli siis turhautumista syrjäytymiseen ja näin ollen sen ideana on kannustaa nuoria tekemään asioita, sekä välttämään päihteitä. Musiikkivideoon tämän saman teeman halusimme toteuttaa suhtautumalla asiaan vakavasti ja pitämällä atmosfäärin minimalistisena, vakavana sekä vähäeleisenä. Naamarit ja kasvojen peittäminen videolla toimivat metaforana piilotumiselle, sekä oman persoonansa vähättelemiselle. Mielestämme videosta tulin hyvin ainutlaatuinen, katsojaa säväyttävä, sekä taiteellinen. Ilman Helsingin kaupungin myöntävää projektiavustusrahaa tämä ei olisi ollut mahdollista ja tästä olemme enemmän kuin kiitollisia.