Skeittikisat Suvilahdessa

Skateboarding is not a crime -toimintaryhmä järjesti skeittikisat Suvilahdessa 17.5.2015.

Tapahtuma sujuin oikein hyvin ja porukkaa saatiin paikan päälle vaikka aluksi pelotti, sillä samana päivänä Arabiassa järjestettiin suuri katutaide-tapahtuma jonka odottimme syövän tapahtuman kävijämäärästä ison osan, näin ei kuitenkaan onneksi käynyt. Koko päivän aikana kävijöitä riitti ja kisat menivät oikein mukavasti. Voittaja päätettiin ratkaista jam henkisesti, elikkä vapaamuotoista skeittausta mistä valiittiin voittajaksi 12-vuotias poika ja toiseksi tuli tämän 11-vuotias kaveri. Molemmat pojat olivat saapuneet Kirkkonummelta saakka. Järjestimme myös show-henkisen best trick -kisan jonka voittaja tuli Espoosta. Musa pauhasi, grilli oli kuumana ja ihmiset iloisia. Palautteesta päätellen yleisö viihtyi oikein hyvin.