Kesälapset

KesälapsetOlimme kaveriporukalla jo muutama kuukausi taaksepäin päättäneet jälleen pitää nuoremmille tuttavaperheiden lapsille vuosittaisen kesäleirin. Yleensä oltiin käytetty ilmaiseksi erästä pientä lastentarhaa, mutta nyt halusimme jotain vähän mukavempaa.

Tarvitsimme kuitenkin kipeästi lisää rahaa, koska keskenämme emme parempaa leiripaikkaa pystyneet rahoittamaan. Niinpä sain vinkkiä Sponssista, joka antaa rahallista tukea nuorten projekteihin.

Tuli aika yllätyksenä, miten helposti Sponssia Nuorisoasiainkeskuksesta loppujen lopuksi sai. Se vaikutti vähän joltain jutulta, minkä vain viralliset järjestöt saavat tai ne ryhmät, joilla on todella järjestätynyttä toimintaa… Olimme yksinkertaisesti joukko nuoria, jotka tapaavat toisiaan viikottain ja tuntevat toisensa hyvin, ja halusimme tehdä jotain kivaa ja kehittävää yhdessä muille.

Sponssi saatiin ja saimme sekä upean leiripaikan Somerosta että ylelliseltä tuntuvan kuljetuksen. Leirintäalueella, jota käytimme leiripaikkana, meitä odotti omat mökit, uimaranta, sauna, veneet, minigolf, … Toista se oli yöpyä lastentarhan lattialla! Osa rahoituksesta piti toki silti tehdä itse, kuten osallistumismaksun kautta.

Lopputulos oli hyvä, rahat kasassa, kaikki jees! Leirin järjestäjät iloisia ja tyytyväisiä lapsista puhumattakaan!